Lessen privé of in een groep

Privélessen natuurlijk communiceren

Ik geef privélessen in natuurlijk communiceren met paarden in grondwerk en rijden, inclusief gymnasticeren of ook wel Body Awareness voor paarden. Grondwerk kan zijn wandelen met het paard aan een lang touw of vrij werken in een bak of picadero (vierkant van 15 bij 15 meter). In het paardrijden rijden we bitloos en met zadel of bareback pad. Indien mogelijk heeft het laatste mijn voorkeur omdat het contact met het paard dan directer is. In mijn lessen maak ik naast de bak ook veel gebruik van de weide en de bossen.

Groepslessen; Samen leren

Bovenstaande is ook mogelijk in een groepsles (3 of 4 personen). In een groepsles krijgt iedere deelnemer effectief een uur les. De andere tijd kijk je bij elkaar mee. Voordeel van met meerdere mensen tegelijk les hebben is dat je ook van elkaar leert. Een groepsles kan op eigen locatie. Indien wenselijk kan ik kijken of ik een locatie met voldoende paarden kan regelen.

Meer informatie over inhoud van de rij- en grondwerklessen vind je onder ‘Grondwerk- en rijlessen’.  Voor vragen hierover kun je altijd even 'contact opnemen'. Prijzen vind je onder het kopje 'Tarieven' in het menu rechts.