Paarden Trektocht Griekenland 2018

Paardentrektoch Griekenland, natuurlijk en paardvriendelijk!

De reis wordt vervolgd...

Na drie bijzonder succesvolle edities in 2015, 2016 en 2017 is er ook in 2018 weer een trektocht gepland. Er is plek voor vier tot vijf deelnemers.

Aanmelden kan tot 20 maart
Aanmelden vóór 15 februari = €70,- korting!
Prijs: €1475,- tot 15 februari en €1545,- vanaf 15 februari 2018

Complete informatie

De volledige informatie vind je  in de Informatiebrief Trektocht Griekenland 2018. Hieronder lees je in het kort meer over deze reis.

Foto’s

Voor een impressie van de reis  vind je foto's op de fotopagina.

Ervaring deelnemers 2015 en 2017

In deze pdf lees je de ervaringen van de deelnemers van de trektocht in 2015 en 2017.

Het speciale van deze trektocht

Mijn droom is uitgekomen. In mijn jarenlange zoektocht naar een buitenlandse trektocht die voor mij klopt voor paard en mens, bied ik deze nu zelf aan. 

Met een kudde van oorspronkelijk Thessalische paarden die ik 2013 in Griekenland op het schiereiland Pilion ontmoette. Dit is geen gewone trektocht waarbij je alleen maar meerdere dagen op een paard zult zitten. Dit is een trektocht waarbij je met de paarden en als kudde wilt (op)trekken, omdat je wilt leren van en met je paard, en samen wilt groeien en bloeien. Met aandacht en respect voor de ziel en waardigheid van het paard. Op deze tocht neem ik je mee in de zoektocht naar een diepere liefdevolle verbinding met het paard en met jezelf. Waarbij je samenwerkt op basis van gelijkwaardigheid, subtiele communicatie, vertrouwen en wederzijds respect met ruimte voor groei van paard en mens!

Programma (7 dagen)

De eerste dag staat in het teken van de ontmoeting met de kudde en het (onder)zoeken welk paard bij jou past en heb je een eerste grondwerksessie met je paard. De tweede dag vertrekken we voor onze vijfdaagse rondtocht over het prachtige schiereiland, tussen de olijfbomen, 

Griekenland paardentrektocht 28

over de heuvels, langs de kust en over de stranden. Ook zullen we met de paarden in de prachtblauwe zee zwemmen of spelen afhankelijk van de weersomstandigheden. Beide een onbeschrijflijk bijzondere ervaring. Om het werkelijke contact met de paarden en onszelf te versterken besteden we ook aandacht aan bewustzijn van lichaam en geest in de vorm van Body Awareness & Movement, dit is een mix van yoga, Qi Gong, dans, zang en meditatie.

Kracht van de week

De kracht van deze week is dat je je onderdompelt in het kuddeleven en intensief met een paard optrekt en rondtrekt, waardoor je elkaar leert kennen, elkaars kwaliteiten ontdekt en je samen leert. In deze week kom je tot rust in lichaam en geest, ontdek en ontwikkel je je innerlijke krachten.

De kudde

Griekenland paardentrektocht 21De kudde bestaat uit merries en hengsten van het typische Griekse Thessalische ras, waarvanGriekenland paardentrektocht 21 sommige gekruist met het Arabische ras. Alle paarden zijn gefokt op de boerderij van de eigenaar en zijn dus op een of andere manier familie van elkaar. Dit geeft een bijzonder krachtige band tussen de paarden. De paarden zijn gemiddeld rond 1.50m en 1.60m hoog en worden gereden met zadels en hackamore hoofdstellen (bitloos). De boerderij bevindt zich een kilometer van het prachtig baaitje van Katigiorgis.

Interesse/aanmelden

Heb je interesse voor deze trektocht reis of heb je vragen neem dan gerust contact met me op. Wil je je aanmelden dan kan je dit doen door mij een mail te sturen. Mijn gegevens zijn:

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 06-19836683