Workshop en clinics

 

Equitopia Workshop en Clinics

Introductieworkshop
Voor mensen die graag kennis willen maken met mijn werkwijze bied ik een introductieworkshop aan.

In een introductieworkshop neem ik je mee in mijn werkwijze te beginnen met een interactieve uitwisseling over het wezen paard, hun wijze van leven en wat dat ons leert over werkelijk contact maken en samenwerken met hen. Aansluitend doen we enkele oefeningen met elkaar om dit te verduidelijken. Tot slot krijgt iedere deelnemer een sessie met het paard om het geleerde in de praktijk te ervaren. Meer informatie over grondwerk vind je onder 'Grondwerk- en Rijlessen'. De introductieworkshop kan je alleen volgen (duur 2 uur) of met een groep van 2,3 of 4 personen (duur 2-4 uur).

Clinic Body Awareness & Grondwerk
Een clinicdag is een combi van Body Awareness (ochtend) en grondwerk (middag). Body Awareness is om ons lichaam en geest los te werken, bewustzijn en aanwezigheid te creëren en onze innerlijke kracht te voeden. Dit helpt je om de paarden beter te kunnen ontmoeten en zij jou! Mijn Body Awareness is een mengeling van Yoga, Qi Gong, Dans en Meditatie. Ik ben hierin onder meer geïnspireerd door Noora Ehnqvist en Matthijs van Katwijk. Meer informatie vind je onder het kopje 'Body Awareness' onder speciaal aanbod. In het grondwerk gedeelte van deze clinic krijgt iedere deelnemer een persoonlijke grondwerksessie met een paard. 
Voor deze clinic kan je aansluiten bij de cursusweekenden die ik bied in Egmond. Data vind je 'Agenda|Nieuws'. Ook geef ik deze clinic op aanvraag bij mensen thuis. De clinic duurt een of twee dagen.

Informatie over prijzen vind je op mijn pagina 'Tarieven'.

 

033-247 Farah Small