Body Awareness & Movement

Lichaamsbewustzijn en beweging

Body Awareness & Movement (BA&M) ofwel bewustzijn van lichaam en beweging gaat over het ontdekken en Body Awareness & Movementontwikkelen van je persoonlijke krachten en mogelijkheden als ook de belemmeringen en remmingen. Je centrum is de plek van vuur en wijsheid, van ware levensenergie, van intuïtie, van balans en nog veel meer. BA&M helpt je om in je centrum (thuis) te komen zodat je in een krachtige aanwezigheid in jezelf en met je omgeving in het nu kunt zijn. BA&M brengt je in balans en verbindt je drie hoofdbronnen, te weten;

  1. je lichaam/het fysieke; verbonden met de intuïtie, dichtbij het pure (de natuur)
  2. je verstand/het mentale; de hersenen/onze intelligentie, ook wel het lichaam van de kennis, grote hulp in het begrijpen (kennis en ervaringen)
  3. je ziel; wat je van binnen bent, de essentie van je zijn


Body Awareness & Movement

BA&M draagt bij aan verbinden van deze drie bronnen zodat ze kunnen samenwerken en waardoor emoties, die met name lichaam en verstand scheiden, werkbaar worden. De ademhaling (levensenergie) is daarin een belangrijke factor en deze zal dan ook veel aandacht krijgen.

Uiteindelijk doel voor mij is dat paard en mens zich lichamelijk en geestelijk vrij en in balans voelen. BA&M doet dit voor de mens en draagt zo bij aan werkelijk contact met je paard. Body Awareness & Movement bevat elementen uit yoga, Qi Gong, dans en meditatie.

Deze cursus bied ik aan in Hollandsche Rading. Heb je interesse stuur me een mail of bel me, dan kan ik kijken of ik je in kan passen in een groep.